Vad händer mjao..?

Hänger inte här så mycket längre. Inte Amanda heller. Det här med Bloggen känns inte riktigt som "jag" längre, men vafan det är måndagskväll och jag har absolut inget att göra för en gångs skull.
Statestiken ligger fortfarande på noll men who cares? Inte jag iallafall.
Anyways så försöker jag hitta någonting att ha på mig imorgon vilket är absolut omöjligt. Hatar Allt i min garderob. Allt. Funderar starkt på att dra typ mjukisbyxor och munkjacka, men näe. Vill helst inte att folk ska spy när de ser mig. Det blir som det blir. Imorgon ska jag träna (mitt gymkort går ut snart. PANIIIK) och så ska jag plugga. Ska hålla föredra. PÅ ENGELSKA... Svin kul. Ska verkligen försöka att gå och lägga mig tidigt också. Har inte sovit ut på.. jag vet inte hur länge..
Gå inte på http://fanten.se MADE MY DAY. Sitter och lyssnar på den istället för spotify typ. haha.
Bjuder på en bild från juli 2007. Tro det eller ej, men jag har varit smal en gång i tiden. Uäk, har aldrig varit så fet som jag är nu.
Ha det bäst. Festa mest!


Hola.

Ska åka in till stan occh möta upp Amanda. Ska fixa en sa en liten snabbis.

PUSS Elsa

Jomen tjena

Kom nyss hem efter ett låångt pass på gymmet. Carebox tänker ni säkert.
Pluggar spanska och no just nu. Mina absoluta favoritämnen. (ironi) Eller ah, istället för att plugga tar jag massa fula bilder..
Fokus Elsa, fokus

Ny header tack..!

Oredigerad bild på Ove. Tagen i julas
Jo, som ni ser behöver vi en ny header. kan inte se ut såhär. Fixade en liten snabb förra veckan bara för att vår andra var inte okej. Är missnöjd med hur hela bloggen ser ut egentligen, men det löser sig.
Somsagt så är det mycket plugg denna vecka så borde plugga lite på historian..
Dödstråkigt inlägg, jag vet. De senaste 50 har nog varit det (nä, men iaf de 10 senaste)
Blogglusten kommer la när man har en ny, fräsh design..? Kanske...?
TTYL Elsa

bläää

PLUGG!PLUG!!PLUGG! Min dag, jotack jag vet den är go. Vill bara ha helg NU! har tyvärr nog inte tid att göra det där inlägget idag heller:( jag suger, jag vet. En bra grej iaf, jag fick MVG på engelska-provet. Glad! Gotta go, plugget kallar. amanda



Onödigt inlägg, jag vet

OJ vad denna dagen har gått fort. Eftermiddagen spenderades hemma hos Elin med mina fina tjejer. Slingade även Emmas hår. Kan avslöja att det blev super! Nu är det iallafall time for some plugg. (jag vet att ni älskar min svengelska;)) Så vi hörs senare!
Puss på stjärt! /Elsa


oopsi

oj då, dagen bara gick och nu ligger jag i min säng och ska kolla på Vampire Diaries. Nu de första dagarna vll jag umgås med alla jag saknat, dvs mina tjejer. Lägger mycket hellre ner min tid på dem än att sitta framför datan som jag tror ni fattar. Imorgon(om jag har överfört alla bilder) ska jag göra ett inlägg om resan. Om jag inte hinner då blir det på torsdag. KUL INLÄGG det blev då. GODNATT amanda


go tid. Havstensund sommarn 10

...

"YOU CAN GET ANYTHING YOU WANT IF YOU WANT IT DESPERATELY ENOUGH"

så stod det i min fortune cookie, det låter fint tycker jag. det låter som jag, envis.
nu tänkte jag lägga mig och kolla på ett avsnitt av vampire Diaries, har några att ta igen nu. Jag har varit ett VRAK hela dagen, ni skulle ha sätt. min pappa och min syster skratta åt mig för att jag var så trött, har knappt kunnat gå. kändes som jag vägde minst 100 kilo. Jag fick inte sova för att då skulle jag få värsta jet-lagen. Aja, det löste ju sig. Sweet dreams, amanda

back to the reality...

öööhhh! JAG ÄR TRÖTT! har typ dygnat nu och ska inte sova tills ikväll. OMÖJLIGT! ville bara säga att jag lever och är hemma. Jag gör ett fet-inlägg om resan sen. AMANDA

TTYL

Måndag;Skitdag
Tisdag;Skitdag
Onsdag;Skitdag
Torsdag;Skitdag
Fredag:HELG!
Lördag:HELG!
Söndag:Aja, slapp gå upp tidigt iallafall

Nitar

För ett tag sedan så hitade jag ett gammalt nitarmband som jag gav till min bror för en massa år sedan när han hade fått för sig att bli "rockare". Jag tog av alla nitar och satte de på ett par jeanshorts. Det blev rätt bra. tror jag..?
Det är lika enkelt som det låter, så om du har ett gammalt nitarmand hemma.
GO FOR IT!
.....eller så kan man ju bara köpa nitar på t.e.x Shock...
TTYL Elsa

Kattigt

Statestiken ligger på noll och min blogglust ligger på noll. Jag orkar inte.
Igår var jag med mina kissekatter Alva, Elsa och Nora hela dagen. ;)
Imorgon är det back too school again. My life sucks typ. Dock har jag fuckat upp min dyngnsrytm rejält så det kommer bli otroligt jobbigt att dra sig upp ur sängen kl 06.50 imorgon..
MJAUMJAU Elsa

Nattie♥

Bion var mysig och urgullig. Drickan tog slut alldeles för fort som vanligt. haha ;)
Nattie!

18/2 Tangled

Somnade med älsklings Alice i knät och Håkan i lurarna. Åh vad jag älskar Håkan..! Skulle kunna skriva än hel novell om hur mycket jag tycker om Håkan.

Hej amigos! Vaknade för ett tag sedan och tog en lång dusch. Nej, jag sov inte såhär länge utan jag bara tog en liten powernap. Hatar ordet, men använder det ändå. haha.
idag har jag gjort nada. Ikväll vi 21-tiden blir det bio med Elsa och fika innan det. Trassel 3D. Sweet!
Ha en fab dag!
TTYL Elsa

Fasen vad dåligt det går med bloggandet..

Statestiken ligger på botten och jag bloggar inte mycket heller. Amanda ligger och schteker i USA och jag är inte alls avundjuk.

Hallå sötisar. Kom precis hem från stan. Var och käkade med la famillia på Texas longhorn. Favorit restaurangen. ;) Köpte också lite småskit som ansiktskräm, nagelförstärkare, hårspännen m.m.
För övrigt så har jag inte åstadkommit något nödvändigt idag. Man får lite för mycket tid när det är lov.. haha.
TTYL Elsa

Döda mig helst


Ska till stan med mami nu, men vill helst bara ligga kvar i sängen och gosa med Ove. Föresten så är Alice sjuk (för er som inte är uppdaterade så är Alice min katt och Ove på övre bilden är hennes son) hon har problems with njurarna.. Hon ska vara kvar hos vetrinären en natt till. Buhu, jag saknar henne.. Det kan vara ärftligt så tänk om lilla Ove också får det..? :( Nog om det.
Borde fixa iordning mig nu. Ciao!
Åh, vad fin hon är.. :(

5 saker du inte visste om mig

1. Jag är dödsrädd för disktrasor..
2.  Jag hatar när man möter någon som plötsligt vänder bort blicken eller tittar ner i marken för att de "inte ser" en. Hur svårt är det att säga "hej"!?
3. Jag har inte klippt mig på nästan två år.
4. Jag skulle kunna döda för en walk in closet.
5. Jag bodde i Örgryte när jag var liten.
6. Jag hatar när folk skryter om hur duktiga de är. Så himla genomskinligt så det är löjligt.
Elsa

Äh.. :love:

Idag är det den 14:e februari vilket innebär alla hjärtans dag. Äh.. vilken skitdag. Myspys med flick/pojkvännen och a punch in the face för de som inte har någon. Onödig och överdriven amerikansk högtid. Blir illamådende av bara tanken. Den är allt annat än "gullig" och "mysig"
Happy valentines day. Eller inte.

Valentines day


Hemma ingen efter ett riktigt skönt dygn på spa.
Känner mig otroligt utvilad. Fick världens skönaste massage också. Inte mycket mer att säga om det.
Förövrigt så är det alla hjärtans dag idag. Vad gör alla singelmänniskor..?
TTYL Elsa

TIDSINSTÄLLT

Jag sitter och tittar runt lite på Kan Dee shop. Det finns så himla mycket snygga och fina plagg där. Älskar verkligen det här motivet. Så sjukt snyggt och coolt!
Måste verkligen ha en av dessa! Jag döör så snygga de är..!
TTYL Elsa

Obladi oblada life goes on bra

Borde gå och lägga mig snart eftersom jag ska upp vis hal 10 imorgon och packa och dusha. Ska på spa och kommer hem på måndag. Har inte bloggat idag men har verkligen haft noll lust. Jag har ju ett liv också, right? ;)
Ska nog gå och lägga mig nu. Kommer ändå fastna vid datan och inte komma i säng för äns om någon timma eller så. helt 100 på det.
Nattie på er alla bloggläsare!
Eminem - when i'm gone

Tävlar om ett valfritt smycke från jewelsbyjosefin.blogg.se

Jag är med och tävlar hos Tova om ett smycke från http://jewelsbyjosefin.blogg.se med den här sommarbilden:
Den är tagen den andra augusti 2009, på min 12-års dag. Hade precis fått en ny kamera och sprang runt och tog kort på alla blommor och humlor som jag såg. Hade precis upptäckt att man kunde ta kort på humlor den sommaren. Jag satt i trädgården och åt födelsedagsfrukost och så såg jag en humla som flög förbi. Jag började jaga den tills den (tillslut) satte sig på en blomma. Tog ungefär sjuttiotolv humle-bilder (humla-bilder. humel-bilder.. Hur säger man...?) den sommaren. Fick till en bra och ungefär sjuttioelva mindre bra, haha.
Nu håller vi tummarna för att jag vinner! :thumbup:
TTYL Elsa

Smiling keeps you young, so hahahaha

Kom precis hem från Elsa, med Elin. Lika kul som vanligt! Vi har kännt varandra sedan urtidernas begynning typ. (snart 12 år) Världens bästa trio skulle jag tro. Har sagt hejdå till de också. Känns nästan hemskt. Har sagt hejdå till alla som ska åka nu. Jag ska bara sitta här hemma och ruttna typ! Svinkul! ;)
Såhär såg det ut utanför mitt rum i september. Gash vad härligt!
Såhär såg det ut för två veckor sedan.       Såhär såg det ut för 3 (!) dagar sedan.
Såhär såg det ut i går morse. Och det är värre nu. - 10 ute. Svinroligt ellerhur?
När ska denhär jävla vintern ta slut? :question:
Pöss Elsa

I våran galax ser jag dig som stjärnan som lyser upp min natt

Medina - Supernova
Elsa

T I D S I N S T Ä L L T


Skönt att ha fått lite färg nu iallafall. Nu är det bara värmen som saknas!
Elsa

LOOV!

Yepp, du hörde rätt. Snökaos ute och lov. Jag som trodde det skulle bli vår snart. Nej, ska inte sitta här och klaga. Har ju lov!
Nu har Emma åkt också. Känns förjävla sorgligt att bara säga hejdå till alla hela tiden medans jag bara ska sitta här hemma och ruttna. haha
När har du lov?
Fullt seriös bild på mig just nu. Ser ut som att det är värsta solen ute men det är säkert bara snön som lyser. Haha
Men visst fick jag lite färg igår iallafall? ;)
TTYL Elsa

17.13 Ingen blekfis längre!

Kom nyss hem efter att ha tagit en 18-minutare på gymmet med Alicia. Sitsa gången jag träffar henne på nästan två veckor. Fan asså, mina kompisar bara sticker i från mig hela tiden.. *snyft* Skämt åsido :) Första gången i mitt liv som jag har solat faktiskt! Känndes super!
Matteprovet avklarat nu iallafall. Gick helt okej, tror jag. Eller inte. ;)
Plugget kallar.
PUSSSS
Föresten så har det snöat/regnat hela dagen. Skitkul. My life sucks typ. Haha. nä ska inte klaga

18:52

Matte plugg och fattar noll. Kul.
Nu drar jag mig mot gymmet iallafall.
TTYL Elsa

Flera scones. Ett scone...? En scone...?

Hej alla bloggleazare. ;) slutade för ett tag sedan. Håller på att baka scones nu, tror dom är klara snart! Återkommer senare!
Ser ut som att jag sitter ute. Det är nog liiite för kallt för det just nu. sitter bara i fönstret. haha ;)

En vinterblek och schleten Elsa.
TTYL Elsa

Onsdag - 100:e inlägget. Fasen vad fort det går

Godmorgon allesammans! Fick lite tid över så jag satte mig vid datorn för en gångs skull.
Idag är det onsdag vilket innebär att det är min favoritdag (förutom fredag och lördag då)
30 minuters sovmorgon och två inställda 80-minuters slöjdlektioner (ja, jag har faktiskt slöjd två gånger på onsdagar) Dagen börjar med 130 minuters engelska och svenska. Sedan är det lunch. Efter det är det slöjd som idag är inställd. Musik sedan. Sen är det en till inställd slöjd lektion. Så jag slutar kl 13.50 idag istället för 15.20 vilket är grymt!
Jag just nu
Pöss Elsa

Är detta normalt?

haha? ;)

Håkan Hellström ♥

Otroligt mycket kärlek till Håkan Hellström och Göteborg när man ser denna videon. Så fin!

Håkan Hellström ♥

Hämder det bårä mig?

Brukar det också hända er att om man ska skriva A (på tangentbortet) så skriver man å eller ä? Det är ju självklart att jag vet vart a:et ligger, men det bara blir så. Händer det aldrig er?
Detta händer mig hela tiden. Jag skriver lite snabbt och slarvigt (nu menar jag skriva. asså papper-och-penna-skriva) och jag ska skriva ett n så blir det ett m. Jätte irriterande att behöva sudda så jäkla mycket. (hej ilandsproblem) Händer det bara mig?
Elsa


Dagens matteplugg avklarat


Så kan det gå

Istället för att ha pluggat matte så har jag suttit och klippt och slitit hål i två par av mina byxor. Ett par übergamla svarta cheep monday jeans och ett par gamla jeanshorts. Jeansshotrsen blev helt ok fast de var bättre innan. haha. De andra blev kaoos. haha. Inte ens värt att lägga upp bild.
Elsa

amandas musica

MUSIK! en stor del av mitt liv. vill inte låta värsta "töntig" men vet faktiskt inte vad jag skulle göra utan den. har alltid på spotify så fort jag är i mitt rum, somnar till musik, gör iordning mig till musik, musik på matten(haha.)
tänkte iaf lägga upp lite tips på musik, mina favoriter.
Först ut har vi First Aid Kit, två systrar från stockhol, 90a och 93a. Dom sjunger mycket akustiska låtar och nästan alltid stämmor. Väldigt fin musik det där.  en av deras grymmaste låtar!
Wakey!Wakey! en grabb som bor i NY(som jag var på i London) han skriver också väldigt fin musik, haha.  -bästa av dom!
Jose Gonzalez, från göteborg men känd i världen. varit med på många seriers soundtrack så som One Tree Hill, OC och Scrubs.
-den bästa av hans låtar!
Mumford & Sons, ett band jag lyssnade mycket på i höstas.
Det här var typ "första delen" har massa mer att dela med mig av men det tar vi en annan gång.
Amanda
så här känner jag för denna musik;)

Vår på g?

1 vecka sedan                                           Nu
Känner ni också att våren är på g? Det gör iallafall jag! ;)
idag när jag gick till skolan (försov mig. igen..) så märkte jag att nästan all snö var borta! Det gröna (gula) gräset var påväg fram. Hörde massa fågelkvitter också! Åh, vad jag blir glad! Fast ioförsig så snöade det senast igår. Så man vet ju aldrig när snön kommer tillbaka.
Nu är det matteplugg som gäller för mig. Kul? Njaae. Men kunskap är makt. Makt är ballt.
Elsa :)

Sminktips

En riktigt grym mousse-fontation. Köpte min på Åhlens för 135 kr. Älskar den!

Fet diss

Såg att Mikaela Loven hade hissat puffar på facebook så då måste jag säga emot och dissa dom.
Jag menar, hur många är det som vet vad det är nödvändigt för? Inte jag iallafall. haha
Du ser att någon har puffat dig och känner dig tvungen att puffa tillbaka. Sen ser du att den har puffat tillbaka igen. Du tänker att nä jag puffar inte tillbaka. Fast du vill ju ändå inte förlora "puffkrriget" så du puffar tillbaka och det blir bara töntigare och töntigade det där... Nja, feet diss där.
Elsaa

En sak du inte visste om mig: Min musiksmak

Jag gillar all sorts musik
Jag kan lyssna på allt mellan hårdrock och jazz. Nästan iallafall. Håkan Hellström har alltid varit favoriten men just nu lyssar jag oerhört mycket på Eminem. Beatles är riktigt grymma också.

Besöksrekord igen!

Ni är bäst! Kepp up the good work! :D
Elsa

Dags för matte

Ser ut som jag gör idag men det är bara att köra tummen upp för det!
Du är det dags för matteplugg, prov på torsdag.
TTYL Elsa

Måndag

TTYL Elsa

En sanning om mig själv

Käkade middag med familjen för några timmar sen. Lax med pestoöverlag. Låter det gott? Det var det inte. Jag hatar fisk, skaldjur och allt som kommer från havet. Hatar det. Jag kan inte äta det. Vet inte varför, men det bara är så. Usch.

Nu vet ni en grej mer om mig. Intresseklubben antecknar, jag vet.
Elsa

Världens skickligaste sminkare? :)

Här sminkar hon sig som Angelina Jolie.

angelina_jolie


Hur likt är det inte...?
Elsa

kill me


Före
Efter

Jag är nog världen sämsta person på att hålla i ording i mitt rum. Jag städade för ca 2 veckor sedan och ändå såg det ut som det gjorde. haha. Jag menar, hur svårt kan det vara? Haha, jo jag är ganska äcklig, jag vet. Men att hålla det rent och snyggt är inte riktigt min grej. Men jag ska verkligen skärpa mig nu. Vet inte hur många gånger jag har sagt så men jag menar hur äckligt är det inte att ha ett rum som ser ut som mitt gjorde? haha. ;)
Elsa

musik

åh jag bara ÄLSKAR när man "hittar" en artist. kan inte sluta lyssna! igår hade jag en lyckodag med det, hittade två/tre stycken. söndag=degdag/lyssna på musik. Perfekt med lite musiktips från mig då, som antagligen sitter på ett plan nu:D den första heter Ida Redig, en 87a från göteborg som skriver asgoa låtar. några har säkert redan hört henne men jaja...
Andreas wijk, grym röst! är nog inte riktigt lika känd, finns inget om honom på wikipedia och sånt där.
Den tredje är Yann Tiersen, hahah. Jag gillar faktiskt klassisk musik, riktigt fint är det. en grabb från frankrike är han iaf.
ida
sebastian
yann
jag har länkat de bästa låtarna med dom enligt mig
Har gjort ett annat tidsinställs inlägg som kmr upp på tisdag om annan musik jag lyssnar på
Amanda

553321er43edfmyvs d <---- Alice skrev rubriken

Godmorgon! Nu sitter Amanda förmodligen på planet på väg till USA. Gissa om jag är avundsjuk?
Vaknade precis, drömde världens äckligaste dröm. Usch.
Alice kom precis in till mig, så ligger och gosar med henne nu. Mys.
Ska gå ner och käka lite frukost nu. Sen ska jag städa mitt otroligt stökiga rum. Kul.

Alice på juldagen. Tagen med min Nikon D3100.
TTYL Elsa

Godnatt på er :)


Update: Såg att det inte funkade med bilden....?
Såhär såg bloggen ut för ett tag sen. haha. + Besöksrekord idag! Ni är alltför bra ni!
Idag har jag varit: Lat, Osmiknad, Trött, Ful och allt detdär man kan vara på söndagar. Men det är ju lördag idag. En hel bortslösad lördag. Haha. Har verkligen gjort noll idag. Fast en sådan lördag kanske man behöver någon gång ibland. Har även fixat lite med bloggen. Vet inte om jag gillar det eller inte. Men en sak är jag säker på. Headern ser ut som jag-vet-inte-vad. Fick göra om allt för att bloggen fuckade up totalt. Haha ;)

Nattie / Elsa :tired:

BESÖKSREKORD

40 unika läsare, höhö. Goood natt(igen)
Amanda

Hej då

Godnatt och hejdå. Kommer uppdatera några gånger när vi är på båten, ha det riktigt gött ny medans jag blir brun och vacker;) mändi

amanda is in tha house

ooh, jag är SÅ tuff! hinner egentligen verkligen inte blogga just nu. MÅSTE packa och städa mitt rum innan jag ska sova. åker ju till florida/på kryssning imorgon på morn. Jag avskyr verkligen att packa, suger ganska hårt på det. tar alltid med alldeles för mycket kläder, speciellt sånna jag inte brukar använda men tänker jag ska använda när det är sol. blir aldrig bra. Ska försöka blogga sen när allt är klart och berätta om hur jag ska resa. Random bilder
VILL spela handboll nu!
en av de bästa dagarna i mitt liv

Svar på tal

Svar: Tack! Jag har köpt dem på Bik bok. Dom är supersköna och mycket snyggare i verkligheten. Hoppas du blev nöjd med svaret! ;)

Talk to  ya later/ Elsa


If nothing goes right. Go left.


Usch, hatar att frysa. Hatar att vara blöt. Hatar att vara blek. Hatar slask.
Saknar sommaren. Saknar att inte ha några som helst tankar på plugg och skolan. Bara sol, värme, ledighet och världens underbaraste vänner.
Jag skulle göra vad som helst för att bara för en dag, för en timme eller för en minut, kunna gå klädd i shorts och en T-shirt, linne, klänning eller vad som helst. life sucks typ. Nej ska inte sitta här och klaga mer, inte OK!
Sommaren 2011 kommer bli bra oavsett. Talk to ya later /Elsa

☮ Kul att det går bra för oss...

TTYL Elsa

04/1

Hihi, blir så glad varje gång jag skriver in vårt lösenord ^^
H&M och Åhlens

Älskar foundationen. Sjukt grym.
Efter skolan idag bar det av till stan med tjejorna. Kom hem. Käkade. Hem till Elin.
Kom precis hem. Hade lika kul som vanligt. Inget mer att säga om det. ;)
Ska ligga och kolla lite på TV och sedan ska jag gå och lägga mig. Är sjukt trött. Kanske beror på att vi har haft en oerhört jobbig skolvecka. Usch. Men provet gick iallafall bra. Tror jag..
TTYL Elsa

clip clap goes the gun


Ahmen hej! Förlåt för den kassa uppdateringen idag. Kan inte skylla på att jag har haft mycket att göra för det är det enda jag inte har haft. Haha. Har suttit vid datan i princip hela eftermiddagen men ändå inte gjort ett enda inlägg. I'm mean biatches! Men jag har ju ett liv också, ellerhur?
Imorgon drar jag och tjejerna på stan. Sen blir det nog att dra hem till någon och bröta. Köper nog iallafall en av dom blusarna jag skrev om tidigare ifall de passar. Blir kaanske lite annat också. Behöver bl.a en ny concealer ;)
(klicka för större bild)
Ska också beställa hem denna söta bikinin tror jag. När den kommer ut i min storlek igen...
PUSSSS Elsa


torsdag

åååh, äntilgen! engelskaprovet gjort och avklarat, nu väntar jag bara på resultatet. ÄLSKAR att jag har franska-diagnos imorgon och jag har inte pluggat nåt. Grymt! Imorgon är iaf sista dagen i skolan på två veckor för mig, så gött så det inte är sant. Åker till amerika på söndag. Nu ska jag iaf plugga franska och sen ska jag träna afrostep och sen handboll. Inte dåligt!
"fastnar inte på bild idag" amanda

Svar på tal

Svar: Jag använder mig av kamerans självutlösare och tar några bilder på exakt samma ställe och sedan klipper jag ihop två eller tre stycken i picasa.
Sen så beskär jag ena bilden så att de passar och sedan skapar jag ett collage av bilderna.
Sedan så sätter jag ihop bilderna så att de passar.
Ibland kan det hända att det blir olika ljus på bilderna och man ser en liten kant. då brukar jag använda retucheringspenseln och fixa till det!
Lycka till! /Elsa

Smileysarna funkar! :D

:) :( :P :O ;) :S ;( :| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown:


Jo, jag är bäst!
XX Elsa

...

Ska ligga och kolla på tv lite i sängen innan jag går och lägget mig.
Vi hörs imorogn! PUSS elsa

MOVE!

Yeeah! Jag och elsa spelar move. Gladiator, där man ska slå ner varann typ. haha. Elsa vann, hon ägde mig lite grann. Idag har det varit skolan, plugga, move, laga mat, move. Ganska deg om jag får säga det själv. BILDER!








1/2

Shiit vilket besökserkord igår va? nästan dubbelt så mycket som vi hade förut! Vi hade 1 och nu har vi 2. Haha, skämt åsido, men gryma är ni! Statestiken idag är rätt så hög om man säger så också! :thumbup:
Sitter och pluggar engelska och lyssnar på plugg-musik. Satsar högt denna gången. Återstår att se hur det går!
En kort uppdatering för att visa att jag lever. Hörs sen biatches!
TTYL Elsa

pluggar

återkommer senare ville bara säga att jag lever! mändi

RSS 2.0