Hemskaste dagen på länge

Åhhhh.. hemskaste dagen på länge. Är verkligen inte på humör just nu. Hörs imorgon. Puss

MÄTT!!

ååh, min mage väärker, så mätt är jag. när jag kom hem från träningen käkade jag oxfilé, potatisgratäng och bearnaisesås(stavning?) och typ en halvtimme efter det satte jag i mig lite kladdkaka. den typ sväller i magen...
Aja, jag dör nog inte. imöra är det FREDAG! stört gött, som alltid. idag har det inte hänt nåt speciellt, inget kul att skriva här iaf. Hörs imorgon(om jag hinner). Ska dra till farmor på orust efter skolan och är där hela helgen. Jag kommer inte blogga då, sorry våra typ...7 läsare. HAHA
PUSS


Onsdag 30/3

Hejhejhejhej! stört gött att onsdagen är avklarad, nu har det gått mer än halva veckan. Gött! Längtar väldigt mycket till fredag, då ska jag dra till farmor. Superkul! En sak som är ännu göttare är att det är 12 skoldagar kvar till påsklov! INSANE! älskar påsken, då är jag på landet och våren har kommit på riktigt. Man bara degar runt och det brukar vara så mycket hopp i luften. Riktigt härligt! Nej, nu måste jag plugga vidare, PUSS


gammal bild...

"Vem är jag?" - Blir rädd om det är något mer ni behöver veta.

Tänkte lägga upp ett litet "vem är jag" inlägg eftersom det var väldigt längesedan jag gjorde det. ser ut som att vi har en hel del nya läsare, så det kan ju behövas. Denna text är kopierad från min förra blogg, Har bara lagt till lite
extra.


Elsa var namnet.
Elsa Olivia.
Föddes på Östra sjukhuset den 2 augusti 1997. Då bodde jag i ett tvåfamiljshus i Örgryte. Men när jag skulle fylla 6 år bestämde sig mina föräldrar för att vi skulle flytta. Så nu bor jag alltså i ett radhus i en del av Göteborg som kallas Östa centrum. Vi har ett sommarhus i Bohuslän, Havstenssund, som vi brukar vara i nästan hela sommrarna.
Jag brukar gå i skolan, umgås med mina femstjärniga vänner, träna och fota. Jag fotar med min Nikon D3100 som jag fick av mina päron julen 2010.
Jag år 2005 i Havstenssund.
Fotad av mig i augusti 2009

Förövrigt så är jag stolta 177 cm och har skostorlek 39 på vänsterfoten och storlek 40 på min högra fot. (köper dock bara 40) Jag har långt brunt hår och blåa ögon. Jag älskar chips och hatar fisk och skaldjur. Min lilla familj består av Min storebror som är två år äldre än mig och min mamma och min pappa. Har också en katt som heter Ove. Hans mamma, Alice fick honom + 3 andra kattungar påsken 2009.  Tyvärr blev hon sjuk så vi var tvungna att avliva henne i februari 2011. Har också en guldfisk som heter Bengan.
-"Hej jag heter Ove"

Min favoritfärg är svart. Samma som jag har på min vägg i mitt rum. Tycker också att vitt och andra tråkiga färger är väldigt fina. Annars är grönt också väldigt fint.
Min musiksmak går inte riktigt att beskriva. Lyssnar på nästan allt. Allt som faller mig i smaken. Men min absoluta favorit är Håkan Hellström.
Min absoluta favoritårstid är sommaren och min favoritaffär är H&M.



Elsa

Sitter nyduschad och lyssnar på musik & är allmänt glad för att det är så fint väder ute idag! :) Värsta dagen på veckan avklarad iallafall. Det var faktiskt inte så farligt.
Helt sjukt att det är mörkt så här sent in på kvällen. SUMMERFEELINGS
Det är faktiskt bara 72 dagar och 40 minuter kvar till sommarlovet. Gash

rubrik saknas

GRYM fantasi med rubriker. Igår låg jag halv-död i min säng och kollade på Onetreehill hela dagen lång. Hade inte sovit många timmar, hade match schventidigt på morgonen. Det var nog den sämsta match jag någonsin spelat, haha. Den sista för säsongen också, ganska gött. Nu ska jag dra mig ut och springa en runda, blir inte så lång. Är fortfarande lite trött, hehe. Senare ikväll är det planerat att jag och elsa ska ta en promenad. träävligt. Ska städa klart mitt rum nu, see you!
PUSS

provar mina "coola" efekter på min cam

tjejen utan liv...

Nattie♥

Bjussar på två sommarbilder och säger godnatt! ;)

Usch, vad jag är äcklig

Denna söndagen har jag ägnat åt det nog tråkigaste som finns. Jo, det kallas städning. När jag ändå höll på så rensade jag ur mina garderober också. Känns rätt tomt faktiskt. haha. Men otroligt skönt att få det avklarat. Kunde knappt gå in i mitt rum utan att trampa sönder något eller snubbla på något. Trampar sönder minst en sak varje vecka. Usch, vad jag är dålig på att hålla i ordning på mina saker. Det var ju ända bara 3 veckor sedan jag städade senast. Skärpning Elsa!
Ja.. ni ser ju skillnaden..

26/3 - 27/3 2011


Bild tagen av Anna

BIG BIG LOVE


ÅH vad jag mår bra just nu! Solen skiner, sitter ute och schteker i trädgården och lyssnar på Timbuktu. Riktigt fett längesedan. ;) Inte konstiga att statestiken är på botten när det är såhär fint väder.
Alicia sov över hos mig inatt. Trevligt! Har också gymmat en kortis idag. Sen drar jag Amanda och Alicia till stan och glider runt. Gud vad jag älskar Göteborg på våren och sommaren! Och ikväll är vi hos Anna. :D
Drar mig mot bussen snart.
PUSS

SOL

åh, livet leker när det är sol. tänkte dra ut på en springrunda snart, måste bara låta frukosten smälta. senare ska jag dra ner till stan och glida runt lite, och sen...MASKERAD! fett kommer det bli.
Igar, då käkade jag två våfflor med nutella&glass och jordgubbssylt&jordgubbsgrädda. ooopsii...en av de godaste grejerna jag käkat. + att ujag käka en ryttarkaka, gudomlig var den.
massa bilder kommer ni få se, senare. hehe. PUSS mändi

friday

åh, ljuvliga fredag. det är stört att man blir lika glad varje vecka, det är ju bara 7 dagars mellanrum. nu sitter jag och degar på rummet, tänkte spela lite gitarr. ikväll ska jag käka våfflor hos min kusin med hans flickvän och hennes syster. trevligt! vårkänslorna bara flödar in även om de säger att det ska snöa på söndag. hahah, jag dör! den vill aldrig sluta. Ha en underbar fredags-kväll. PUSS


snart, snart är det sommar, sol och korta kjol(ar)

god morgon

Nu drar jag till skolan, ha en great dag. PUSS


Fet dag.

Vårkänslor och 9 grader ute. Superhärligt! Matteprovet är avklarat också och kändes helt okej faktiskt. Efter skolan stressade jag och Alicia iväg och solade och sen gymmade m.fl.
Det är redan fredag imorgon. Shit vad veckorna går fort nu. För ett tag sen kändes veckorna som år och jag var skoltrött som satan, men nu är det faktiskt rätt okej.
Borde gå och lägga mig nu, hade ju lovat mig själv att gå och lägga mig tidigare, men jag är ju så dålig på att hålla saker som jag lovar mig själv..

franska, tranbärsjuice och musik

det är så min eftermiddag ser ut. Om nån timma drar jag och tränar:) Franska-diagnos imorgon, gillar inte franska så det går ju sådär...gårdagen var skola, springa, laga mat och Allum och köpa grejer till lördag. På lördag ska jag(och elsa) på en maskerad hos Anna www.annastranne.blogg.se . Mycket trevligt, jag ska vara spader dam. Svart långklänning, svart läppstift och sotade ögon. vi får se hur det blir...nu MÅSTE jag fortsätta plugga franska. PUSS
har fulvecka, därför inga bilder, haha. tönt

Why is friday so far away from monday? And why are monday so bloddy near friday?

-Oj, just det, jag hade ju en blogg också..
Var ett himla långt tag sedan. Men jag är tillbaka!
Hade ingen skola idag eftersom att vi inte ville det. Nä, vad väntade ni er? Det är onsdag och vi hade skola. Somvanligt på onsdagar. Känns bara lite onödingt ;)
Musikprov idag. Gick helt okej faktiskt. Efter skolan sprang jag med Amanda. Brukar vara väldigt envis, men idag så stannade jag faktiskt. Usch vad jag känner mig dålig. Men that's life. Eller..? När jag hade kommit hem fick jag ett sms av Alicia som ville gå ut på en promenad. Efteråt skulle det blivit matteplugg men är verkligen inte på plugghumör idag. Ni vet sånna dagar man bara inte fattar någonting och stressar upp sig för allt? Aja, får se hur det går på provet imorgon. Istället för matte satte jag mig hos min trogna, älskade och underbara vän Datorn. :love:

lever

jag lever och allt är bra. hörs imorgon PUSS


Nionde juni


Nostalgi

Bara jag som kommer ihåg...?
+ Teenage mutant ninja turtles


Sunday bloody sunday

Hallå alla haters! Söndagsångest, osminkad och stentrött. Därav väldigt kort och tråkigt inlägg. Väldigt lätt att det bara blir massa gnäll  på söndagar och det vill vi ju inte ha..!
Just det, har gått och blivit ginger också. Mitt hår har helt plötsligt blivit rött. Ser ni?
Inte ett dugg rött här..? (otroligt ful bild, JA)
PUSS på rumpan

Söndag

en hyffsat go söndag verkar det ändå bli. Vaknade, gick ut och sprang med e, käka frulle, spela Little Big Planet(haha, nörd) och nu sitter jag här och ska spela gitarr. Min syster fyllde 21 i tisdags så idag blir det en liten släktmiddag. Mysigt! Ciao så länge
På tal om ingenting..vad har Zac Efron gjort!?
DÅ NU

SOLO, skype och mineralpuder

Sitter och skypar med Alicia och läser SOLO. Klockan är ställd på 09.50. Ska ut och springa med Amanda innan frukost imorgon. Föresten så fick man med ett mineralpuder i SOLO så nu är även jag ägare utav ett. Hoppas det är lika bra som de sägs att det ska vara. Krydd alltihopa kanske..? Återstår att se ;)
Nattie :love:

Lejontrappan in my :love:

Behöver nog inte berätta om dagen eftersom Mändi håller er uppdaterade. Låt bilderna tala för sig själva.
Sen hände det en riktigt skum sak. Hela isen började flytta sig. Vi trodde först att vi såg i syne eller något, men det var faktiskt sant. Helt sick. Kolla dessa bilderna.
Först såg det ut såhär. Isen låg precis under våra fötter.
Sen såg det ut såhär (jo, jag vet att bilden är lite sisådär) Och jag skojar inte. Isen snålade verkligen inte med farten. Sen kom den tillbaka igen. Och sen åkte den igen. Weard?

sova

Nu ska mändi sova efter en lång, solig och härlig dag. Söndags-deppet börjar smyga sig på lite nu men..jaja.
från båten i karibien

God kväll

Jag skrattar åt mig själv. Skrev att det var vår och vad hände igår? HAHA, snön hade lagt sig när jag vaknade. grät lite tyst i ett hörn...MEN NU! Nu är den här, hoppas det blev nån ok bild från idag som Elsapelsa kan lägga upp. Tvärmysigt! Igår kväll var Anna, Elsa, Nora och Alicia hemma hos mig, käka hallonpaj (som Anna bakat, gulligt!) och åt massa gött och sen kolla en film. Elsa och Alicia sov över hos mig med, mucho grande trevligt. Match imorse, vi sög ganska hårt men jaja... Jag gjorde iaf tre mål. På eftermidan var me and E på stan och gled runt. Åh, det var SÅ mycket vår i luften.
Nu sitter jag på mitt rum och spelar gitarr. Jag kände för att vara hemma ikväll, har inte vart det på 500000år... typ. Kolla någon film med mami och papi sen kanske. Åh, livet är la gött! PUSS
ÅH! DET FUNKAR INTE ATT LADDA UPP BILDER: SORRY
(fick ta en ur arkivet)
somras, stentuffa...

Bra att jag kollar mina mail ofta och så...

Men de flesta är ju endå från facebook så då är det ju rätt så onödigt

VÅR

Åh vad jag älskar våren. Funderar på att dra ut och springa, men det blir nog inte av, eftersom jag har sån himla träningsvärk i röven, haha. ;)
Ove fick leka lite modell förut. Visst var han duktig?

Gött

Gårdagen var jättetrevlig. Började på gymmet med MRL (mage rumpa lår) har en del träningsvärk nu kan jag erkänna. Kvällen var också ytterst trevlig.
PÖSS

Älska mig


Studiedag imorgon och vår ute. Kan det bli bättre? Tvek på den. Livet leker
Har nyss kollat klart på "Älska mig" En film om Alice som inte blir accepterad för den hon är, tjejerna i klassen retar henne för att hon är "ful, äcklig och en porrstjärna" Men i själva fallet är hon inte nåt av det.

Jag tycker filmen var annorlunda och fin! Jag satt och grät mot slutet, den var så sorglig. Älskar att gråta till filmer, haha!
Jag rekommenderar den STARKT! ;)

VÅÅR!

Mitt liv är fyllt av lycka denna dag. Våren är här på riktigt! Har endast ett prov/läxförhör denna vexka+ att jag har studiedag på fredag :D
Nu ska jag ut och springaaa! Åh, vad jag är glad att amn kan göra det nu. Ciao
så blek är jag faktiskt inte...

Titta vad jag gjorde idag...

HIHI... Supernöjd! Fast gör en del ont nu. Kan inte sova på min favorit-sida längre.. buhuu

Hej i-landsprobrem

Min musplatta verkar ha gått sönder, så behöver använda en datormus. Fasen, vad jag hatar det. Kom inte ihåg senaste gången jag använde det..? 2 år sen tror jag. När jag spelade sims.. Känns bara så onödigt att behöva flytta på handen varje efter man har klickat och ska skriva. Tror jag går och hänger mig i närmsta skog. Någon som hänkar?






















Datormöss/Datormusar . . ?

Ny design

Körde på lite rosa denna gången.
Vad tycks?

Studiedag på fredag

Gött eller vad?

Vår


Gårdagen var jätte trevlig. Gött folk, musik & god mat. Fint!
ph google
Nu är det vår. På riktigt! Åhhhhhh! Gissa om jag är överlycklig? Svar:JA! Återkommer snart. Måste ut. NU!

2010

Vet att jag är jävligt efter, men har tänkt på att det skulle vara kul att göra en resume på hela året 2010.
Slog mig nu att en fjärdedel av året har redan gått. Hur sjukt?

*Försökte ta snygga raket-bilder men misslyckades helt.
*Åkte till Havstensund för första gången 2010.
*Tog nästan inga bilder
*Haha, kommer faktiskt inte ihåg så mycket av denna månaden.

*Började men tung-posen.
*Åt alldeles för mycket godis.
*Hade saw-marathon.
*Sminkade mig too much.
*Umgicks med Elsa, Amanda och Zacka Väldigt ofta.
*Var snökaos i Göteborg.
*Tog världens fulaste grimasch- bilder med Amanda och Alicia som vi fortfarande skrattar enormt åt. Kan tyvärr inte visas här! ;)

*Hängde otroligt mycket i skolan.
*Började renovera huset, så hade min säng nere i vardagsrummet ett tag.
*Det gick mot ljusare tider.

*Tog nattåget till Storlien med Elsa och åkte skidor där i 10 dagar.
*Hade picknik med Amanda.
*Började fota igen.

*Åkte till Istanbul med la familia.
*Åt på Starbucks för första gången i mitt liv.
*Hände en hel del i skolan.
*Gick på Liseberg varje helg.

*Åkte till Havstenssund med Alicia.
*Åkte hem för att gå på Picklnikfestivalen.
*Skolan slutade.
*Åkte till Gekås för första gången i mitt liv.
*Åkte till Amandas mormor.
*Gick på Gekås med Amanda.
*Seglade med Alicias segelbåt.

*Min bror konfirmerade sig.
*Det blev varmaste dagen på året. 30 +.
*Började använda långklänning.
*Hängde med Elsa i Havstensund.
*Tältade på studsmattan med Elsa.
*Badade otroligt mycket vid vår brygga.

*Fyllde år.
*Gled runt i Havstensund men Amanda och Alicia.
*Provade världens snyggaste kläder på Tandi mode i Grebbestad med A&A.
*Tältade på en ö med A&A.
*Skolan började.
*Blev "gravid"

*Alla klädde sig i grönt.
*Var galen i Hey där.
*Hade födelsedagsfest.
*Bowlade med tjejerna.
*Blev kallt.

*Såg på The shining med tjejerna.
*Träffade Håkan Hellström!
*Fotade på bilden.
*snöade för första gången.
*Firade haloween med de 6 underverken.
*Hängde med goa tjejer.
*Längtade efter snön.
*Vändade på julen.

*Åkte till Egypten med mami.
*Blev otroligt skoltrött.
*Fick jullov.
*Firade jul med mina kusiner.
*Fick min älskling Nikon d3100.
*Fotade Ove och Alice.
*Hade myskvällar var och varannan dag.
*Firade nyår med Alicia
*Blev jävligt pepp på sommaren.






Så. Det var mitt år 2010 väldigt kortfattat.
Nu drar jag iväg och köper present till Ellen som jag ska på inflyttningsfest hos ikväll.
Puss puss mys ;)



01:43


Äntligen helg! Slut med prov och tidiga mornar. På ett tag i allafall.. ;)
Alicia gick precis hem. Har haft lika kul som alltid. Lika mogna som alltid också. Gjorde hemmagjord pizza och kollade på film. Hannah med h. Vet inte om jag tyckte den var bra eller dålig. Annorlunda var den iallafall.. haha.
Har städat mitt rum idag också vilket är ett stort +. Jag skojar inte, jag trampade sönder minst en grej per dag innan jag hade städat eftersom det låg så sjukt mycket grejer på golvet. B.l.a råkade jag trampa på en ansiktscremé så att den sprutade ut över alla mina kläder som låg på golvet. Super. Förövrigt så var det ju inte alls längesedan jag storstädade mitt rum. Kommer ni ihåg? Tre veckor sedan ungefär tror jag..  Det där med att hålla allt rent och fint är inte riktigt min starka sida.
Hur som haver så sär jag sjukt trött vilket innebär att jag ska gå och lägga mig nu. Ove sover inne hos mig för det mesta och han gör det även idag! ;)
Puss

Hiie alla bloggleazare

Snygg eller hur?

Det regnar substantiv


Update: Såg att bilden inte ville komma upp av någon andledning. Men föreställ er klarblå himmel, gult gräs och ah, allt som brukar vara på våren.


Såhär såg det ut igår. Härligt? Ja..!
Nu har hela helvetet har regnat ner från himmelen och det är blött, sliskigt, slaskigt och äckligt! Kul. My life sucks, typ. Det är helt blött och slaskigt och ca 0 grader. Jag som trodde att våren hade kommit.. Skitsnack!
Ska inte klaga mer nu, men vi har nog världens fetaste svenska prov imorgon och vi har ett rätt så fett spanska prov på fredag också. (ang. fett så år jag en semla igår) När jag ändå klagar så kan jag passa på att säga att min dator börjar bli lite seg. Är nog dags för pension snart iallafall..
Kan slänga in en grym låt för att muntra upp stämmningen lite! ;)

mitt liv suger

ÖÖÖHHH! Hej idag har jag infinitiv ovh sen har jag chanter och pluskvamperfekt. Efter det blev det att dra till possessiva pronomen och när jag kom hem så var devoirs där och överraskade mig. kul liv? jadåå, Franskaprov och Svebskaprov och jag kan inte ett dugg. PLUS att det har snöat massa och sen regnat. Våren var här i några dar sen försvann den:(
söti

Ang. uppdateringen +

Uppdateringen suger, jag vet. Men som sagt har jag ju ett liv också. Right? Bättre uppdatering kommer hoppas jag! ;)
Ligger och chattar med gött folk, lyssnar på jävligt go musik och ska snart sova tror jag. Och gissa vem som sover inne hos mig inatt? Ove! Världens gosigaste katt!
Och vet ni vad? Här i Göteborg är det vår ute! Kan ni fatta? Inte jag iallafall! Jag är typ såhäääääääär lycklig. Har användt alla mina converse denna veckan! Åhh, vad jag älskar livet just nu!

Är det bara jag....

..som tycker att The body shops nya parfym Dreams Unlimited luktar nästan exakt som DKNY's Be delicious? Har Be delicious hemma och så fick jag en test (säger man verkligen så..?) på Dreams unlimited när jag köpte present till Emma. De luktar NÄSTAN precis samma.  Har ni också tänkt på det? Vilken tycker ni luktar godast?
Har ni också tänkt på det? Vilken tycker ni luktar godast?

Woff



Helgen har varit dunderbar! Hos Emma i fredags med ett gött häng och suprisekväll för Emma igår. Helt slut nu. dags för plugg och städning. världens bästa söndag. Eller..? Njae, men ska inte klaga, har ju ändå haft bästa helgen på länge så det är rätt lungt..! ;)



amanda is in tha house

tiden går snabbt när man har roligt. HAR haft NOLL tid/lust att blogga. Vädret suger och då mår jag inge vidare, deppdepp. Jag veta att alla tjötar att dom verkligen vill ha sommar NU men jag VILL VERKLIGEN HA SOMMAR NU. Då, då blir det en fin blogg. saknar utomlands med, ofc. jag är såå gnällig, förstår ni varför jag inte bloggat? haha
Key West
MSC Poesia, båten

Eyecandy ♥

...Charlie Gustafsson som spelar Victor i filmen Tusen gånger starkare
En av hans repliker i I taket lyser stjärnorna - Så jävla hot! Och det stämmer ju rätt bra in på honom..
TTYL


Sånt som bara händer i drömmar

Börjar kl 11 i morgon. I stan. Ska kolla på bio med klassen. Vi ska se Tusen gånger starkare. Har ioförsig redan sett den. Inte så bra enligt mig faktiskt. Men vem har sagt att man måste kolla på bion bara för att man sitter i en biosalong? Efter bion käkar vi nog på stan och sen drar vi till skolan och har spanskalektion. Alltså har vi bara 1 (!!) lektion idag. Sånt som inte händer. Efter skolan drar jag förmodligen till stan. Behöver köpa lite nya kläder eftersom jag hatar ALLT i min garderob. Kul.
TTYL Elsa

Teuxdeux.com


~ Printscreen från min senaste ~
Såg en blogg som tipsade om denna hemsida. Och nu tipsar jag den till er. Det är som en kalender fast man slipper slarva bort den. Ni hittade den HÄR och det är helt gratis och man behöver inte fylla i massa onödig information när man ska skaffa ett account. Tar bara 30 sekunder. Go for it! Jag har en riktig kalender som jag använde i ungefär en månad, sen var den bortglömd. haha

23.15 Bara för att man inte kan ha roligare än vad jag har nu

1. Hur gammal är du om fem år?

Om fem år är jag 20 - 2

 

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?

Alicia

 

3. Hur lång är du?

Ingen aning faktiskt, 177 cm tror jag

 

4. Vilken är den senaste filmen du sett?

Sex and the city 2

 

5. Vem ringde du senast?

Jasmine

 

6. Vem ringde dig senast?

Aran

 

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?

"Bara så att ni vet så är gothia 17-23 juli så boka inget då, gör så äre party!!!!"

 

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?

Ringa

 

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?

Gifta

 

10. När såg du senast din mamma?

Igår kväll

 

11. Vilken ögonfärg har du?

Blå

 

12. När vaknade du i dag?

06.50

 

13. Vilken är din favoritjulsång?

Happy x-mas

 

14. Vilken är din favoritplats?

Spelar ingen roll, bara jag är med mina vänner

 

15. Vilken plats föredrar du minst?

SKOLAN

 

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?

Inte här i alla fall

 

17. Vad skrämde dig om natten som barn?

Häxor

 

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?

Alicia

19. Hur stor är din säng?

110 x 190 tror jag

 

20. Har du stationär eller bärbar dator?

Både och

 

21. Sover du med eller utan kläder på dig?

Med

 

22. Hur många kuddar har du i sängen?

Fyra. när jag sover har jag en

 

23. Hur många landskap har du bott i?

One

 

24. Vilka städer har du bott i?

Götelabörg

 

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?

Barfota i gräs, skor i snö, strumpor inomhus

 

26. Är du social?

När jag vill

 

27. Vilken är din favoritglass?

B&J så klart!

28. Vilken är din favoritefterrätt?

Glace au four

 

29. Tycker du om kinamat?

Ohja

 

30. Tycker du om kaffe?

Med mycket socker och mjölk. Svar:ja

 

31. Vad dricker du till frukost?

Inget eller juice

32. Sover du på någon särskild sida?

Magen. hähäh

 

33. Kan du spela poker?

Inte längre, haha

 

34. Tycker du om att mysa/kela?

Jadå

 

35. Är du en beroendemänniska?

Klart!

 

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?

Näe. Eller han/hon i kalle anka... hahaha

 

37. Vill du ha barn?

Tror det

38. Kan du några andra språk än svenska?

JArå

 

39. Har du någonsin åkt ambulans?

Näpp


40. Föredrar du havet eller en bassäng?

Havet. Såklart

 

41. Vad spenderar du helst pengar på?

Kläder

 

42. Äger du dyrbara smycken?

Något

 

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?

Dexter och Lost

 

44. Kan du rulla med tungan?

Vissa har det bara (a)

 

45. Vem är den roligaste människan du känner?

Jag såklart.

 

46. Sover du med gosedjur?

Yesbox. haha

 

47. Vad har du för ringsignal?

Dö dö dö dö dö dö dödödö dö dö....

 

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?

Jau

 

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?

Mitt täcke

 

50. Flörtar du mycket?

Med allt och alla såklart

 

51. Kan du byta olja på bilen?

A visst, ge mig en bil först.

 

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?

Pfft, hela tiden.

 

53. Vilken var den senaste boken du läste?

Daughter of the sea på engelskan (hette den så?)


54. Läser du dagstidningen?

Näj


55. Prenumererar du på någon veckotidning?

 

56. Dansar du i bilen?

Dansar på taket (s)

 

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?

Nrj, i morse

 

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?

Fattar inte frågan..? Läxan kanske..?

59. När var du i kyrkan senast?

Hmm.. skolavslutningen 22:e december


60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?


61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?

2 nätter..?

 

62. Vilken pose hatar du mest på bilder?

När man ser ut som en uppstoppad gris.


63. Vad lyssnar du på just nu?

Who's in the house


64. Har du varit med i tidningen?

Mina fötter. haha

 

65. Vad är det konstigaste du ätit?

Sushi..

66. Vem såg dig naken senast?

Min katt

 

67. Vad är det för färg på din tandborste?

Blåå

 

68. Hur imponerar man på dig?

Har man sagt A får man säga B så får vi C vad D E

 

69. Vem ringer du när du är arg/ledsen?

ingen vill lyssna på när jag är arg. vad är meningen med att ringa.?

 

70. Har du någon piercing?

3 i öronen

 

71. Din största vinst?

50 kr. rik

 

72. Civilstånd?

Singelito


73. Vilka hemsidor besöker du dagligen?

facebook

 

75.  Ångrar du någonting du gjort?

Ja jah jah vasistus vasistas

 

76. Hur många syskon har du?

dos


77. Vilket är ditt drömjobb?

Ökänt

 

78. Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till?

Resa runt om i världen

 

79. Vad har du haft för husdjur under ditt liv?

Katt, & guldfiskar

 

80. Berätta tre saker som dina läsare antagligen inte vet om dig?

Jag kastar saker i govet och gör sönder saker nä'r jag är arg, jag älskar facebook-grupper och jag skrattar alltid år mina egna skämt.

 

81. Svär du ofta?

Yes

 

82. Sverige när det är som bäst?

Sommar


83. Kan du åka slalom?

Klarar mig iaf på det.

 

84. Vad har du ätit i dag?

Mycket

 

85. Vad har du för utbildning?

Fråga om

 

86. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med?

ögonen


87. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med?

stomage

 

88. Vilken är din bästa egenskap?

Att jag är väldigt konsig.. om det är bra..?

 

89. Vilken är din sämsta egenskap?

Att komma i tid

 

90. Nämn två historiska personer som intresserar dig?

Mamma och pappa


91. Saknar du något?

Japp.

 

92. Är det viktigt att fira födelsedagar?

Njaae

 

93. Vad gör dig ledsen?

När jag inte4 hittar mina grejer

 

94. Vad gör dig glad?

Sommaren

 

95. Har du varit gift eller förlovad?

AA 24/7

96. Vad ska du göra i helgen?

Parta

 

97. Vad är det knasigaste du gjort?

Secret

 

99. Vem är din förebild?

Har faktiskt ingen


100. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor?

SOVA!!!